affiliate ansvarsfriskrivning

Våra affiliates

Informationen på Resways webbplats (”Tjänsten”) är endast avsedd för allmän information. Resway tar inget ansvar för fel eller utelämnanden i innehållet på Tjänsten.

Resway ska under inga omständigheter hållas ansvarigt för några speciella, direkta, indirekta, följdskador eller oförutsedda skador eller några som helst skador, vare sig det är fråga om en åtgärd av kontrakt, försummelse eller annan tort, som uppstår ur eller i samband med användningen av tjänsten eller innehållet i tjänsten. Resway förbehåller sig rätten att göra tillägg, raderingar eller modifieringar av innehållet på Tjänsten när som helst utan föregående meddelande.

Resway garanterar inte att Tjänsten är fri från virus eller andra skadliga komponenter.

Ansvarsfriskrivning för affiliate

Detta affiliatemeddelande beskriver Resways affiliaterelationer med andra företag och produkter.

Några av länkarna är ”affiliate-länkar”, en länk med en speciell spårningskod. Det betyder att om du klickar på en affiliate-länk och köper varan, kommer vi att få en affiliate-provision.

Priset på varan är detsamma oavsett om det är en affiliate-länk eller inte. Oavsett vilket rekommenderar vi bara produkter eller tjänster som vi tror kommer att ge värde till våra läsare.

Genom att använda affiliate-länkarna hjälper du till att stödja Tjänsten, och vi uppskattar verkligen ditt stöd.

Affiliate-annonseringsprogram som tjänsten använder är:

Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.

Resway är deltagare i Amazon Services LLC Associates Program, ett affiliate-annonseringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till Amazon.com.
Sidor på den här tjänsten kan innehålla affiliate-länkar till Amazon och dess affiliate-webbplatser där ägaren av denna tjänst, Resway, kommer att göra en hänvisningsprovision.

Reseutbetalningar

Viator

Ivisa

Upptäck bilar

Getyourguide

Ansvarsfriskrivning för externa länkar

Resways webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte tillhandahålls eller underhålls av eller på något sätt är anslutna till Resway. Observera att Resway inte garanterar riktigheten, relevansen, aktualiteten eller fullständigheten av någon information på dessa externa webbplatser.