Hotell för det nya millenniet

Hotell för det nya millenniet. ​Sök och boka hotell utan bokningsavgifter

Vi ger den bästa hotell servicen

Med Resway har du möjlighet att få tillgång till de bästa hotellen samt flyg vid de mest eftertraktade destinationerna i världen. Vi har samarbeten med ledande hotellkedjor och boutiquehotell, så du kan välja det boendealternativ som passar dig bäst. Vi har också utvecklat en enkel och intuitiv bokningsprocess, så du kan boka det bästa hotellvalet på bara några minuter.

Topphotell

Boka de bästa hotellen med Resway för en oförglömlig semesterupplevelse! Med ett brett utbud av hotell på destinationer över hela världen, erbjuder Resway den bästa kombinationen av kvalitet och pris. 

Lyxhotell

Lyxhotell

Lyxhotell

Lyxhotell

Lyxhotell

Lyxhotell

Lyxhotell

Lyxhotell

Äventyr, på ditt sätt

Du kan välja mellan en mängd olika boendealternativ, inklusive lyxhotell och unika boenden som till exempel butique hotell. Du kan också jämföra priser och läsa recensioner från andra gäster för att hitta det bästa hotell valet för dig.

Bästa pris-garanti

Jämför lägsta priser och boka

Resenärer älskar oss

Spara upp till 80 % på resebokningar

Dedikerad support

Ge kunder snabb hjälp

utvalda hotell

Resway erbjuder utvalda hotell på de mest eftertraktade destinationerna i världen. Vårt team har personligen testat och utvärderat varje hotell för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen. Vi har valt ut hotellen som både har hög kvalitet och ett bra läge, så att du enkelt kan utforska din destination och uppleva det bästa den har att erbjuda.

Klook.com

En Resa Räcker Aldrig

När du har gjort din bokning, kan du fokusera på att planera dina aktiviteter och upptäcka din destination, medan Resway tar hand om resten. Boka de bästa hotellen med Resway idag och upplev en semester som du aldrig kommer glömma!

Specialturer är unika resor som erbjuder en mer personlig och minnesvärd upplevelse än vanliga turer. De kan vara tematiserade, till exempel kultur-, natur- eller matresor, eller vara anpassade efter en specifik målgrupp, till exempel familjer, par eller grupper av vänner.